Naglar och fransar


Prislista

Nagelförlängning

Fransk/färg/glitter förlängning
750:-
Naturell förlängning
650:-
Återbesök fransk/färg/glitter
650:-
Återbesök naturell
550:-
Lagning av en nagel
75:-
Återbesök sker oftast inom 3-5 veckor, beroende på hur snabbt dina naglar växer och hur du tar hand om dina naglar.

Nagelförstärkning

Fransk/färg/glitter förstärkning
625:-
Naturell förstärkning
575:-

Gellack

Gellack. Preparation av nagel och nagelband. 1 lager basgel, 2 lager valfri gellack färg och 1 lager toppgel. Avslutas med nagelolja. På återbesök ingår borttagning.
450:-
Gellack återbesök. Borttagning av gellack. Preparation av nagel och nagelband. 1 lager basgel, 2 lager valfri gellack färg och 1 lager toppgel. Avslutas med nagelolja.
450:-

Manikyr

Manikyr 60 min. Handbad. Filar till nagelns form, rengör nagelband och polering av nagelplatta. Längre handmassage samt underlack, 2 lager valfritt lack och överlack med vanligt nagellack.
500:-
Mini manikyr 30 min. Filar till nagelns form, rengör nagelband och polering av nagelplatta. Lätt handmassage. Lackning ingår ej. Avslutas med nagelolja.
250:-

Fransförlängning

Nytt set
1280:-
Refill (återbesök efter 3 veckor)
550:-
Refill (återbesök efter 5 veckor)
800-1280:-
Snabbfix (ca 30-45 min)
250:-
Efter ca 5 veckor har man oftast inte så många fransar kvar och då blir det som ett nytt set. Det finns undantag då kunden kommer tillbaka med mycket fransar. Jag ser helst att det sitter kvar ca 20 fransar per öga, annars kostar det som ett nytt set.
Har du redan fransar vill jag alltid att du kommer in till mig och visar upp dina fransar så jag kan bedöma om jag kan göra en refill eller om jag behöver ta bort och börja om på nytt. Det gör jag för att jag ska kunna garantera att det sitter som det ska.

Borttagning av naglar

Borttagning av lösnaglar. Avslutas med polering och nagelolja.
295:-