Cryo


Prislista

CRYO T-SHOCK Ansikte

Behöver du släta ut rynkor, ta bort åldersfläckar, strama åt lös hud, eller rent av fräscha upp ansikte och hals? Kryoterapi aktiverar kollagenproduktionen i de djupare hudlagren, vilket bland annat stramar upp huden och motverkar rynkor. Synliga fördelar redan efter första sessionen!
30 min 1050:-

CRYO T-Shock Anti age

Behöver du släta ut rynkor, ta bort åldersfläckar, strama åt lös hud, eller rent av fräscha upp ansikte och hals? Kryoterapi aktiverar kollagenproduktionen i de djupare hudlagren, vilket bland annat stramar upp huden och motverkar rynkor. Synliga fördelar redan efter första sessionen!
30 min 1050:-

CRYO T-SHOCK Anti Cellulite

I denna behandling fokuserar vi på att ta bort celluliter och jämna ut huden. Två områden (a ca 15*20cm) ingår i denna.Vid cellulite behandlingen ingår en Flow Pro lymfmassage för att kicka i gång utrensningen.
60 min 2 500:-

CRYO T-SHOCK Armar

Ålder eller viktnedgång kan resultera i lös hud på armarna, det som vi så fint kallar för gäddhänget. Med Cryo T-shock kan vi strama åt huden och få mer definition av musklerna helt utan kirurgiska ingrepp!Just under armar får du räkna med 3 behandlingar i allafall beroende på ditt utgångsläge för att nå önskat mål. Paketpris för 3 behandlingar kostar 5250kr, Spara 30% I detta program använder vi fatremoval eller toning beroende på dina förutsättningar och önskat resultat
60 min 2 500:-

CRYO T-SHOCK Definition av lår

Cryo T-Shock-toning är perfekt för kroppsdelar där lös hud är ett problem. Toning används för att strama upp huden till exempel efter viktminskning eller graviditet.Toning är ett speciellt utformat program för att dra åt och släta huden utan att minska fettet. Åldrande, slapp och rynkig hud kan tajtas till och slätas ut med CryoT-Shock. Behandlingen går ut på att växla mellan kalla och varma temperaturer, gör att hudens kollagen åter kommer tillbaka. Med Cryo T-Shoc kan du även strama och tona fram muskler
60 min 2 995:-

CRYO T-SHOCK Definition av rygg

Toning används för att strama upp huden till exempel efter viktminskning eller graviditet. Toning är ett speciellt utformat program för att dra åt och släta huden utan att minska fettet. Med Cryo T-Shock kan du även strama och tona fram muskler! Behandlingen växlar mellan kalla och varma temperaturer som gör att hudens kollagen åter kommer tillbaka och på så vis tightas huden till.
60 min 2 995:-

CRYO T-SHOCK Dubbelhaka

I denna behandling löser vi problemet med dubbelhakan! Oavsett om det är fett, lös hud eller vätskeansamling. Konsultation görs i samband med behandlingen och vi avgör sedan vilket program som passar dig bäst. Toning: Cryo T-shock – toning är perfekt för kroppsdelar där lös hud är ett problem. Vissa hudområden kan behövas stramas åt, till exempel efter en viktminskning eller en graviditet. Cryo Facelift: Kryoterapi aktiverar kollagenproduktionen i de djupare hudlagren, vilket stramar upp huden och motverkar rynkor. Perfekt mot mindre dubbelhakor. Kryoterapi aktiverar kollagenproduktionen i de djupare hudlagren, vilket stramar upp huden och motverkar rynkor. Perfekt mot mindre dubbelhakor. Fat removal / Fettfrysning: Med en termisk chock är det möjligt att med hjälp av kryoterapi ta bort lokala fettansamlingar som annars är svåra att få bort med dieter och träning..Cryo T-Shock använder värme och kyla för att kristallisera och föra bort de vita fettcellerna. Efter en Cryo T-Shock behandling förs de döda vita fettcellerna bort genom lymfsystemet, blod och urin. Efter behandlingen drar huden ihop sig. Kunden märker vanligtvis resultat direkt. 1-8 behandlingar kan behövas beroende på utgångsläge. Vilka ska inte göra behandlingen? Gravida, cancersjuka, infektion i kroppen, nedsatt leverfunktion.
30 min 1 495:-

CRYO T-SHOCK Fettfrysning - ett område 1

Cryo T-Shock hjälper dig med envist fett som är väldigt svårt att träna bort just lokalt. Denna behandling avser ett valfritt område totalt 15*20cm, som tex nedre delen av magen, nacke eller knän. Den använder senaste tekniken av hypertermi kombinerat med kryoterapi (termisk chock) för att tona kroppen. Cryo T-Shock-behandlingar förstör fettceller och ökarkollagenproduktionen på grund av en process som startar i kroppen när den utsätts för varma och kalla temperaturer.Denna process kallas apoptosis vilket resulterar i engradvis degenerering och eliminering av döda fettceller. Denna processen tar ca 14 dagar och kroppen fortsätter att reducera kvarvarande fettceller i upp till 2 månader.Resultat kan ses redan efter första behandlingen, men 2-8 behandlingar är oftast en rekommendation. Givetvis beroende på utgångsläge och mål
30 min 1 995:-

CRYO T-SHOCK Fettfrysning båda lår

Har du svårt att få bort fettdepåer på dina lår? Vi hjälper dig! Fett är mycket energitätt. Därför är det svårt för den som vill gå ner i vikt att träna bort sina fettdepåer och vissa områden kvarstår mer eller mindre alltid. Det kräver oerhört mycket rörelse för att minska ett enda kilo i fett. Med Cryo T-Shock kan du rätta till dessa områden. Men vi rekommenderar alltid en aktiv livsstil för ett total välmående. Resultat kan ses redan efter första behandlingen, men 2-4 behandlingar är oftast en rekommendation.Området som behandlas är 15*20 cm på vardera lår.CRYO T-SHOCK:Behandlingarna som har gjort stor succé i Europa och USA; Säkert, smidigt och smärtfritt sätt att ta bort envisa fettdepåer.
75 min 2 995:-

CRYO T-SHOCK Fettfrysning hela magen

Cryo T-Shock hjälper dig med envist fett på magen! Den använder senaste tekniken av hypertermi kombinerat med kryoterapi (termisk chock) för att tona kroppen. Cryo T-Shock-behandlingar förstör fettceller och ökarkollagenproduktionen på grund av en process som startar i kroppen när den utsätts för varma och kalla temperaturer.Denna process kallas apoptosis vilket resulterar i engradvis degenerering och eliminering av döda fettceller. Denna processen tar ca 14 dagar och kroppen fortsätter att reducera kvarvarande fettceller i upp till 2 månader Resultat kan ses redan efter första behandlingen, men 2-8 behandlingar är oftast en rekommendation. Givetvis beroende på utgångsläge och mål
75 min 2 995:-

CRYO T-SHOCK Fettfrysning rygg

Cryo T-Shock hjälper dig med fettdepåerna på ryggen! Den använder senaste tekniken av hypertermi kombinerat med kryoterapi (termisk chock) för att tona kroppen. Cryo T-Shock-behandlingar förstör fettceller och ökarkollagenproduktionen på grund av en process som startar i kroppen när den utsätts för varma och kalla temperaturer. Denna process kallas apoptosis vilket resulterar i engradvis degenerering och eliminering av döda fettceller. Denna processen tar ca 14 dagar och kroppen fortsätter att reducera kvarvarande fettceller i upp till 2 månader.Resultat kan ses redan efter första behandlingen, men 2-6 behandlingar är oftast en rekommendation
75 min 2 995:-

CRYO T-SHOCK Fettfrysning Venusberg

Cryo T-Shock hjälper dig med envist fett som är väldigt svårt att träna bort just lokalt. Denna behandling avser venusberget där det ibland kan bli en fettansamling som är svår att bli av med. Den använder senaste tekniken av hypertermi kombinerat med kryoterapi (termisk chock) för att tona kroppen. Cryo T-Shock-behandlingar förstör fettceller och ökarkollagenproduktionen på grund av en process som startar i kroppen när den utsätts för varma och kalla temperaturer.Denna process kallas apoptosis vilket resulterar i engradvis degenerering och eliminering av döda fettceller. Denna processen tar ca 14 dagar och kroppen fortsätter att reducera kvarvarande fettceller i upp till 2 månader. Resultat kan ses redan efter första behandlingen, men 2-3 behandlingar är oftast en rekommendation. Givetvis beroende på utgångsläge och mål. Man fryser ca 20% av ditt fett per gång
30 min 1 495:-

CRYO T-SHOCK Kärlekshandtag

Bli av med dina lovehandels snabbt och smärtfritt!! Cryo T-Shock är unik i sitt sätt att eliminera lokaliserat fett, minskar celluliter samt tonar och stramar åt huden. Den använder en helt ny teknik som kombinerar termografi och kryoterapi (termisk chock) för att omforma kroppen. Behandlingen eliminerar lokalt fettceller samt ger huden en bättre kollage allt detta genom ”shocken” av varma och kalla temperaturer. Den speciella sammansättningen värme- och kyla hjälper till att dra åt och släta till huden, detta genom att minska fettcellerna samt tighta till huden. I denna behandling använder vi oss av fatremoval eller toning beroende på önskemål och förutsättningar.
75 min 2 995:-

CRYO T-SHOCK Toning / Lös hud 1 områd

Baksida arm, Mage, Rumpa, Bröst, Rygg Cryo T-Shock-toning är perfekt för kroppsdelar där lös hud är ett problem. Toning används för att strama upp huden till exempel efter viktminskning eller graviditet. Toning är ett speciellt utformat program för att dra åt och släta huden utan att minska fettet. Åldrande, slapp och rynkig hud kan tajtas till och slätas ut med CryoT-Shock. Behandlingen med att växla mellan kalla och varma temperaturer, gör att hudens kollage åter kommer tillbaka. Med Cryo T-Shoc kan du även strama och tona fram muskler!Området som behandlas är 15*20cm (man kan boka max två områden efter varandra åt gången eller även fördela ett område på två mindre ytor)
30 min 1 495:- ord. 1 995:-

CRYO T-SHOCK Vader

Har du också problem att få stövlarna att passa? Här fryser vi bort det fett på vaderna som för vissa är typ omöjligt att bli av med. Tiden och priset avser båda vaderna. Fett är mycket energitätt. Därför är det svårt för den som vill gå ner i vikt att träna bort sina fettdepåer och vissa områden kvarstår mer eller mindre alltid. Det kräver oerhört mycket rörelse för att minska ett enda kilo i fett. Med Cryo T-Shock kan du rätta till dessa områden. Men vi rekommenderar alltid en aktiv livsstil för ett total välmåendeResultat kan ses redan efter första behandlingen, men 2-4 behandlingar är oftast en rekommendation. Vid köp av 4 behandlingar får du en 5:e på köpet. paketpris köpes direkt i kassan.
75 min 2 995:-

CRYO T-SHOCK Hals och Dekolltage

Uppstramning av hals och dekolltage
30 min 995:-

CRYO Pen

CryoPen är en frysbehandling som avlägsnar olika benigna (godartade) hudförändringar så som; Pigmenteringar,Åldersfläckar, Hudvårtor, Körsbärshemangiom, Skintags,Fibrom, Sebhorriska keratoser . VIKTIGT ATT DU INNAN BESÖKET FÅTT DINA FÖDELSEMÄRKEN BEDÖMDA AV LÄKARE!, Med hjälp av dikväveoxid (lustgas) fryser man det behandlade området några sekunder. Det bildas då en rodnad och det kan upplevas som en stickande känsla för en del. Det är helt normalt och det kan även förekomma en blåsbildning. För de flesta räcker en behandling, men ibland krävs det flera. Inom 3-5 dagar kommer det att bildas en sårskorpa som faller bort av sig självt efter ca 1-3 veckor. Var noga med att inte röra skorpanViktigt att INTE sola området minst 2 veckor efter frysning.
15 min 795:-

CRYO T-SHOCK Fettfrysning - ett område 1 - Prova på 30 min

Cryo T-Shock hjälper dig med envist fett som är väldigt svårt att träna bort just lokalt. Denna behandling avser ett valfritt område totalt 15*20cm, som tex nedre delen av magen, nacke eller knän. Den använder senaste tekniken av hypertermi kombinerat med kryoterapi (termisk chock) för att tona kroppen. Cryo T-Shock-behandlingar förstör fettceller och ökarkollagenproduktionen på grund av en process som startar i kroppen när den utsätts för varma och kalla temperaturer.Denna process kallas apoptosis vilket resulterar i engradvis degenerering och eliminering av döda fettceller. Denna processen tar ca 14 dagar och kroppen fortsätter att reducera kvarvarande fettceller i upp till 2 månader.Resultat kan ses redan efter första behandlingen, men 2-8 behandlingar är oftast en rekommendation. Givetvis beroende på utgångsläge och mål
30min 1050:-