Injektionsbehandling

BOKA TID

Salong AQVA erbjuder säkra injektionsbehandlingar med fillers (Juvéderm), botox och trådlyft i samarbete med Ribelle. Behandlingsansvarig är Dr. Iman Nurlin är certifierad behandlare av filler/toxin och trådlyft med V Soft Lift PDO-trådar. Inför alla behandlingar ingår en konsultation hos Dr. Iman så att ni tillsammans i lugn och ro kan gå igenom frågor, funderingar och förväntningar.)

Det finns även mer information om Dr. Iman Nurlin på Ribelles hemsida.

Botox

Botulinumtoxin A (botox) är ett naturligt förekommande protein. Små doser injiceras och gör att de muskler som bildar rynkor slappnar av. Andra nervfunktioner, t.ex. hudens känslighet för beröring, påverkas dock inte. Botox har använts i över 10 år för behandling av rynkor och linjer samt mer än 30 år som medicinsk behandling. Vid medicinska behandlingar lindras spänningstillstånd (svår huvudvärk/käkproblem) och överproduktion i svettkörtlar (armhåla och handflator).

Exempel på behandlingsområden: näsrynkor, rökrynkor, haka, panna, bekymmersrynka, kråksparkar, gummy smile

Fillers

Juvéderm® är ett ledande varumärke ur ett globalt perspektiv och har använts vid över 16 miljoner fillerbehandlingar för ansiktet. Juvéderm® minskar skonsamt dina ålderstecken och förstärker din naturliga skönhet. Juvéderms alla fillers är rena hyaluronsyrebaserade fillers, mycket biokompatibla, absorberbara produkter för injektionsbehandling av rynkor. De kan injiceras i hela ansiktet, halsen, dekolletage och på händerna.

Exempel på behandlingar: läppförstoring, sura mungipor, nasolabiala veck, kindben, ögonområdet, näsa, haka

Kärlsprutning

Ytliga blodkärl, kärlspindlar, kan uppfattas som missprydande och ger ibland klåda, värmekänsla eller sveda. Dessa små kärl kan uppkomma spontant, efter skada, efter graviditet och är vanligare hos kvinnor. Dessa kan behandlas med kärlsprutning – sklerosering.

Trådlyft

Trådlyft är en estetisk injektionsbehandling som går snabbt, en behandling tar inte mer än 45-60 minuter. Trådlyft är en bra ersättning för ett kirurgiskt ansiktslyft hos en plastikkirurg. Vi använder oss av PDO-trådar och dessa har en uppstramande effekt. Denna uppnås genom sin speciella väv och struktur som stimulerar kollagen och elastinsyntes. Trådlyft och ansiktsåtstramning innebär att vi kan behandla alla delar i ditt ansikte. Vi kan därmed hjälpa dig med att strama åt huden under hakan (dubbelbaka, kaolkohals osv), förbättra käklinjen och minska hamsterpåsarna samt förbättra munregionen, kindbenen och det ömtåliga området kring ögonen.

Exempel på behandlingsområden: käklinje, hals, kindben, nasolabiala veck.

Vill du läsa mer om injektionsbehandlingar, besök Ribelles hemsida.


Prislista

Konsultation

Konsultation med legitimerad läkare
500 kr

Fillers

Juvéderm 0,55 ml
2 700 kr
Juvéderm 1,0 ml
från 3800 kr

Botox

Botox (Vistabel)
från 3000 kr (inklusive touch up)
Medicinsk Botox
från 3000 kr

Kärlsprutning

Kärlsprutning
Från 1500 kr per behandling

Ribelle Beauty Lift

Ribelle Beauty Lift
20000 kr

Trådlyft

Trådlyft
Från 4 000 kr (baspris: 300 – 1000 kr per tråd, beroende på typ)

Fillerborttagare

Fillerborttagare (hyalase)
Från 1200 kr