Hud

Vi arbetar med ESSE Probiotic Skincare i våra behandlingar, till försäljning och hemmabehandling.

Behandlingen anpassas och vi skräddarsyr produktval utefter din huds behov och dina önskemål. Hos oss kan du få hjälp med behandling för Acne och oren hud, torr hud, känslig hud och Rosacea, solskadad och åldrad hud.

ESSE Probiotic Skincare är en ekologisk & rättvisemärkt hudvårdserie från Sydafrika. Råvarorna till produkterna är viltväxande eller ekologiskt odlade på den afrikanska landsbyggden.Vår tro på naturliga produkter gör att vi också vill skydda våra naturtillgångar. Nästan en fjärdedel av alla världens växter finns i Sydafrika och vi har valt ut de bästa för att kunna leverera potenta ämnen i våra produkter. Våra ingredienser innefattar Baobab, Kalahari melon, Kigelia och Marula. Dessa växter skördas från dess vildvuxna tillstånd för att på så sätt kunna utvinna så kraftfulla extrakt som möjligt om resulterar i en högteknologisk naturlig hudvårdserie med möjlighet att förbättra hudhälsan och som ger utmärkta anti-age resultat.

Esses har alltid strävat efter att använda de absolut bästa aktiva ingredienserna till hudvårdsprodukter, utan att kompromissa med säkerhet eller etik.

På latin betyder Esse, ”att vara”. Vår vision är att ett vackert, oändligt långt, hållbart liv ska finnas till för alla arter i världen
http://www.esseskincare.com/sv-se

http://www.dermarome.se

 

PROBIOTISK HUDVÅRD

Då och då, med jämna mellanrum, sker vetenskapliga framsteg som förändrar vårt sätt att se på oss själva och vår omvärld.

De senaste vetenskapliga rönen från “The Human Microbiome Project” har förändrat vårt sätt att se på hudvård och erbjuder oss nya metoder att dämpa hudens åldrande.

De senaste 10 årens framsteg inom DNA-sekvensering har gjort det möjligt för oss att skilja ut vår DNA från andra organismers.

Resultatet revolutionerar hur vi ser på vår hälsa. ”The Human Microbiome Project” har konstaterat att hudens välbefinnande är beroende av de biljoner mikroorganismer som lever på och i din hud.

Vi är alla ett komplext ekosystem, en mix av mänskliga celler och mikroorganismer i harmoni. För varje mänsklig cell, så finns det 10 mikroorganismer i din kropp. Dessa mikrober är en väsentlig del av dig och bidrar starkt till ditt välbefinnande.

The Human Microbiome Project har konstaterat att det försiggår ett komplext samspel mellan mikroorganismerna i huden. De försvarar och skyddar huden mot skadliga patogener, de upprätthåller en effektiv barriärfunktion samt hämmar för tidigt åldrande.

Vi har utvecklat produkter som åstadkommer en optimal balans av mikrober som håller tillbaka åldersprocessen. Vi vill skapa en miljö på huden som är fördelaktig för de goda mikroberna så att de kan konkurrera ut de ogynsamma mikrober som påskyndar hudens åldrande. För att nå dit använder vi oss av prebiotika som ger näring åt de godartade mikroberna. Vi använder oss också av probiotika för att aktivt förändra fördelningen av mikroberna i och på huden.

Vi fokuserar på att behålla den mikrobiska mångfalden och hjälpa tillväxten av goda mikrober. Vi använder milda konserveringsmedel, mjuka ytaktiva ämnen och håller en Ph-nivå mellan 4 och 5 i alla våra produkter. Vi lägger särskild vikt vid att förhindra att hudens ekosystem förorenas av syntetiska kemikalier.

Vi är övertygade om att aktsamt skapade produkter är ett steg i rätt riktning åt mångfald, skönhet och en hållbar framtid.

 


Prislista

Hudanalys 25 min

Avtvätt och noggrann genomgång av ditt ansikte. Utefter dessa förutsättningar får du med dig tips och råd hem på en hudvårdsrutin som på sikt medför din allra bästa hudhälsa. Tjänsten är kostnadsfri när du köper med dig minst 2 produkter för hudvård hem.
395:-

Ansiktsbehandling Classic 45, 60 eller 90 min

I en ansiktsbehandling ingår dessa moment. Rengöring, hudanalys, exfoliering (peeling), ånga och portömning, brynplock, ansiktsmassage akupressur, ansiktsmassage lymfdränage, ögonmask, ansiktsmask, avslutande produkter. Alla behöver inte alla moment. Vi anpassar alltid efter vad just du behöver just för dagen. Du kan välja själv eller så väljer experten åt dig eller så hjälps vi åt.

45 min - lämpar sig för dig som går regelbundet. Antingen är du ute efter en skön behandling med ansiktsmassage eller en djuprengörande portömning.
695:-

60 min - lämpar sig för dig som går regelbundet eller är ute efter en mer basic ansiktsbehandling.
895:-

90 min - lämpar sig för dig som inte gör ansiktsbehandling så ofta eller för dig som helt enkelt vill ha alla moment i din ansiktsbehandling.
1095:-

Extras till ansiktsbehandling 15 min

Brynfärg - Vi har alla nyanser!
150:-
Fransfärg - Kan fransar bli för svarta? (Om ja, vi har bruna toner också!)
150:-
Frans- och brynfärg
200:-
Ögonmask - toppen för torra, påsiga, rynkiga, trötta eller känsliga ögonpartier!
120:-
Omega booster
200:-
Beta Hydroxy Peel BHA
200
Deep skin Ablator (microslipning)
350

Sensitive skin 60/90 min

En behandlign för dig med känslig hud. Vi fokuserar på att återuppbugga barriärfunktionen och balansera huden. Atkiva probiotiska och botaniska ingredinenser lugnar och läker huden. I behandlingen ingår Dubbelrengöring, hudanalys, mild exfoliering, ånga och porrengöring vid behov, djupverkande serum, ansiktsmask, hand & armmassage, avslutande produkter efter Din huds behov.
895:- / 60 min 1095:-/90 min

Clean skin 60 min

Oren hud kan uppstå i olika åldrar och den här behandlingen lämpar sig för dig som upplever dig ha relativt stora utbrott av blemmor och/eller pormaskar. Passar båden yngre och äldre hud. Vi använder Esse Probiotiska hudvård som balanserar och lugnar huden och minskar inflammationer. På sikt uppnår vi en mer balanserad hud. I Baehandlingen ingår Dubbelrengöring, hudanalys, exfoliering med enzymer, ånga, porrengöring, akupressur, ansiktsmask, hand & armmassage, djupverkande serum och avslutande produkter.
895:-/ 60 min

Clean skin express 45 min

Passar dig som är tonåring/yngre hud eller dig som vill ha en snabb uppfräshning av huden. I behandlingen ingår Dubbelrengöring, exfolierning, ånga och kortare porrengöring, serum, ansiktsmask samt avslutande produkter efter Din hudtyp.
695:-

Premíum Plus

Den ultimata behandlingen för dig som vill ha direkta och synbara resultat! Esse Plus innehåller potenta ingredienser som bygger upp kollagen och elasin samt hämmar åldersprocessen och miskar pigmenteringar. Behandlingen skräddarsys efter Din hud och Dina behov. I behandlingen ingår: Dubbelrengöring,hudanalys, exfoliering med enzymer, ånga, porrengöing (vid behov), ansiktsmassage och akupressur, djupverkande serum, ansiktsmask, hand och armmassage, avslutande produkter
995:- / 60 min 1295:-/90 min

Premium Plus Exklusive 120 min

Vår mest exklusiva behandling! Inleds men ett härligt avkopplande bad i välgörnade ekologiska oljor som följs av en avkopplande ryggmassage. Därefter fortsätter vi med Ansiktsbehandling som skäddarsys med hänsyn till Din hud och Dina önskemål. Vi använder ESSE fantastiska produkter med levande probiotica och kraftfulla botaniska ingredienser som aktivt reducerar och bekämpar hudens åldrande.
1695:-

NANNIC NBE 1000 75min

En exklusiv föryngrande behandling med radiofrekvens(RF) som ökar näringsupptaget och syretillförseln till cellerna. Utan kirurgiska ingrepp. En behagligt skön och energigivande behandling som ger dig direkt synbara resultat redan vi första behandlingen.
1495:-

NANNIC DEEP SKIN 75min

Nya generationens microdermabration och microdeedling skapar microkanaler i huden som möjliggör en djupgående inslussning av aktiva ingredienser som t.ex Hyaluronsyra, som har en fillers liknande effekt. Resultatet är en strålande ren hud med mindre porer och rynkor och en fantastisk lyster redan efter föärsta behandlingen.
1495:-

NANNIC DUO DELUX 120min

Denna kraftfulla behandling kombinerar både NBE 1000 och DEEP SKIN. Den mest resultatinriktade behandlingen för di g som vill ha det absolut bästa!
2690:-

THE POWER OF EXCELLENCE Tillägg

Lägg till EXCELLENCE Serum till din NANNIC behandling. Högexklusiva bio-aktiva ingredienser och flytande kristaller ger resultat som du tidigare inte trodde var möjliga!
300:-

KUR NBE 1000 ELLER DEEP SKIN

5 Behandlingar
10% rabatt
10 Behandlingar
15% rabatt