Hud

I våra ansiktsbehandlingar jobbar vi med produkter från Image Skincare. Ett avancerat hudvårdssystem som erbjuder de senaste teknologierna inom modern hudvård. Vi har något för alla och fokuserar på att utforma individspecifika lösningar, med innovativa kombinationer anpassade efter just DIG. Produkterna är samtidigt återfuktande, välbalanserade och fria från parabener.  Allt för att bidra till att hjälpa världen att åldras långsammare.

IMAGE now – Age later

Image Skincare erbjuder ett brett urval av Ipeels. Detta gör att vi kan bygga upp behandlingen efter din unika hudtyp och hudtillstånd. 

Vad är Ipeel?

Ipeel är enzymbaserade till starkare kemisk peeling med AHA-och BHA syra.

Peelingen är baserad på organisk Aloe Vera och botaniska extrakt vilket gör den skonsam men väldigt effektiv. Med hjälp av olika koncentrat av aktiva ingredienser skräddarsyr vi sedan din behandling efter dina behov och önskemål. De möjliggör en otroligt innovativa behandlingsprocess och skapar möjligheter för alla hudtyper samt hudproblem. 

Resultat man kan uppnå med image skincare:

* Rena och förse huden med förbättrad syretillförsel.

* Dra ihop förstorade porer, förbättra hud strukturen.

* Förstärka hudbarriären.

* Mjuka upp rynkor och öka volym.

* Jämna ut hudtonen och ge lyster.

* Korrigera ojämnheter i huden.

* Ljusa upp och minska pigmentförändringar.

* Minska tecken på akne.

*Förbättra hur ärr framträder.


Prislista

Näringsmedicinisk hudkonsultation

Vi hjälper dig med val av behandlingar och produkter. Idag kan det vara svårt att veta vilka behandlingar eller produkter man ska välja. Det finns så många avancerade behandlingar och ännu fler produkter. Därför erbjuder vi en professionell konsultation där du får kunskap om vad som passar bäst för just din hud. Tillsammans lägger vi ihop en behandlingsplan med behandlingar och produkter. Vi tittar på även på hudtillstånd, livsstil och hälsotillstånd så du kan nå dina mål på bästa sätt.
Tjänsten är kostnadsfri när du köper med dig minst 2 produkter för hudvård hem.
30 min
395:-

Ipeel behandlingar:

Ormedic lift - Balanserande

Ormedic lift är en reparerande och balanserande enzym peeling som passar den känsliga och obalanserade huden. En kombination av stamceller, peptider, pumpa, ananas och mango fruktenzymer. Denna behandling förstärker hudbarriären och ger massor med fukt och lyster!
45 min
895:-

Signatur facelift - The glow treatment

Signatur facelift är en kraftfull enzym pelling som är en kombination av fruktenzymer, stamceller och reparerande vitamin C. En skonsamt exfolierande och mycket fuktgivande behandling som ger en fantastisk lyster. Perfekt inför kvällens fest eller när du vill vara extra fin.
Behandlingen passar alla hudtyper och bevarar en sund och fräsch hud.
45 min
895:-

Acne Lift – Djuprengörande

Acne Lift är en kemisk peeling som består av AHA- och BHA syra som tillsammans, reducerar inflammation, rengör på djupet, lugnar, minskar acne bakerierna och löser upp pormaskar och inkapslingar i huden. I Acne lift tillför vi även ett koncentrat med aktiva ingredienser som bleker inflammatoriska pigmenteringar som yttrar sig som mörka fläckar där acnen har suttit.
Behandlingen kan utföras på ansiktet, ryggen eller på någon annan del av kroppen.
Vi rekommenderar att du gör en kur med 2-4 veckors mellanrum tills huden kommit i balans.
45 min
895:-

- Lightening lift – Pigmentbehandling

Lightening lift är en kemisk peeling för pigmenteringar, åldersfläckar, akne ärr och ojämn hudton. En kombination av glykolsyra, mjölksyra, kojicsyra, ihop med blekande växtextrakt samt stamceller från echinacea. Ger en jämnare hudton med fantastisk lyster.
För optimalt resultat rekommenderas upprepade behandlingar.
45 min
895:-

Wrinkle lift – Anti age

Wrinkel lift är en kemisk peeling och är en blandning av glykolsyra med retinol för att synligt minska utseendet på fina linjer och rynkor. Passar en åldrad hud, fina linjer, ojämn ton och textur, solskadahud och hud utan lyster.
45 min
895:-

Kemisk peeling / kur 4 gånger

2 - 4 veckors mellanrum
45 min
3000:-

Klassisk och lyx ansiktsbehandlingar:

Klassisk Ansiktsbehandling

Detta är en klassisk ansiktsbehandling med klassiska produkter som passar ALLA. Här ingår hudanalys, rengöring, peeling, ånga, rengöring av porer vid behov, brynformning, ansiktsmassage, akupressur, hand/arm massage, fot/ben masssage, ansiktsmask samt avslutande produkter.
60 min
895:-
90 min
1095:-

Lyx Ansiksbehandling

För dig som vill ha allt och vill ha en ordentlig genomgång av huden. Här jobbar vi otroligt resultat inriktat med bl.a kraftfulla kemiska peelings och koncentreat som handplockas efter dig. Vi kan även välja att ånga huden och utföra djuprengöring av porer om du behöver det. Det ingår också en härlig massage av ansikte, hals och dekolletage, brynformning, lyxmask, avslutande produkter samt handmassage och fotmassage.
60 min
1150:-
90 min
1350:-

Porrengöring

En djuprengörande behandling som ger huden en ordentlig uppfräschning med ny lyster. Här ingår hudanalys, rengöring, peeling, ånga, djuprengöring av porerna som avslutas med en renande och kylande mask, samt handmassage.
60 min
895:-
Student rabatt
795:- (tom 20 år)

O2 - LIFT

Föreställ dig en riktig ”rödamattan behandling” som tillför syre, vegetabiliska stamceller, peptider och speciellt koncentrerade enzymatiska och botaniska näringsämnen som ger omedelbara resultat!
Behandlingen syresätter tilltäppta porer, hjälper huden att få ut toxiner, minska aknebildning och framförallt alstra huden med näring. Du kommer känna dig lystring, fräsch och förnyad.
Behandlingen är perfekt att göra på den blivande bruden innan bröllopet eller inför våren och sommarens fester.
60 min
1150:-

Tillval i behandlingar:

Färgning av fransar och bryn
260:-
Färgning av bryn
200:-
Färgning av fransar
200:-
Dags makeup
250:-
Sockring överläpp
110:-