Vi välkomnar Elvira!!

Du kanske vill ha en skön ansiktsbehandling, massage eller våran nyaste behandling BodySugaring? Då är du varmt välkommen att boka din tid hos våran nya hudterapeut Elvira!! Som kommer befinna sig på salongen från och med 25/9.

Elvira är utbildad hud och spaterapeut med SHR och CIDESCO examen. Som eftersträvar att alltid ge sina kunder service och behandlingar i världsklass. Hennes stora passion för hudvård började tidigt då hon själv har haft väldigt mycket problem med acne innan. Idag vet hon att genom bra behandlingar och produkter anpassad efter din hud, en kropp i balans och en hälsosam livsstil kommer ge det bästa resultatet. BodySugaring (hårborttagning) är också något som ligger henne varmt om hjärtat tack vare alla fantastiska fördelar.

Boka din tid nu via hemsidan eller ring oss på tel 021 14 00 25.

Varmt välkomna!