Välkomna våren med BodySugaring (Sockring)!!

Sockring som hårborttagningsmetod är en mycket mer skonsam och mindre smärtsam metod än vaxning. Sockerpastan är helt naturlig, egologisk, vegansk och innehåller endast vatten, citron och socker. Håret kan vara så kort som 5mm, vilket betyder att du inte behöver vänta till full utväxt. Håret dras bort medhårs vilket gör att roten medföljer och håret bryts inte av. Därav ger det ett långvarigt resultat och en mindre risk att få problem med inåtväxande hårstrån. BodySugaring skadar inte huden eftersom den endast tar bort döda hudceller och inte levande som t.e.x traditionell vaxning kan göra, därav funkar Sugaring på de mest känsliga områden utan att irritera eller skada huden. De flesta märker en uttunning av hårväxten redan efter förta behandlingen. Oftast leder BodySugaring till ett permanent resultat vid regelbunden användning.

RÅD FÖRE BODYSUGARING:

  • Optimal hårlängd för sockring är 5 mm. Är det mycket längre än så debiterar vi från  49 kr för trimning.
  • För bästa resultat, exfoliera med en bra kroppskrubb 1-3 ggr i veckan, speciellt 2 dagar innan sockerbehandlingen. Däremot inte dagen före, eller dagen efter din behandling och inte heller samma dag som du ska ha din behandling.
  • Se till att ha en återfuktad och mjuk hud inför behandlingen! Använd gärna en mjukgörande bodylotion/olja/kräm varje dag.
  • Det är bäst att inte sola eller träna före och efter behandlingen.

RÅD EFTER BODYSUGARING:

  • Undvik parfymerade tvålar och produkter med kemiska irritanter och smink 12 timmar efter behandlingen.
  • Vi rekommenderar att du väntar ca 24 timmar innan du utsätter huden för sol och solarium.
  • Bör undvika att bära åtsittande kläder omedelbart efter behandlingen.
  • Klienter ska inte träna omedelbart efter behandlingen.

Välkomna att boka tid från och med den 25/9 hos Elvira!!